Főmenü

Kezdőlap
Kapcsolat
Legyen Ön is mindig jól informált! Kapja meg első kézből a Magyar Termék Nagydíj híreit!

A Magyar Termék Nagydíj 2016. évi pályázatához szükséges dokumentumok

Figyelem! A 2016. évi pályázatok benyújtási határideje 2016. május 20., péntek!

A pályázatot tartalmazó teljes írásos dokumentációt magyar nyelven, 1 példányban nyomtatott és 1 példányban elektronikus formátumban (pendrive) kell benyújtani. Az elektronikus változat tartalmában egyezzen meg a papír alapú dokumentációval! (Megjegyzés: a jelzett határidő a pályázati dokumentumok benyújtási határideje, erre az időpontra a terméket még nem kell benyújtani!). Postai úton történő benyújtásnál a postabélyegzőn szereplő feladási dátum elfogadott! A pályázatok személyes benyújtása kizárólag 2016. május 20-án 9 és 14 óra között lehetséges az alábbi címen: INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft. Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda Képviselete 1172 Budapest, Gátfutó u. 15. (telefon: Kiss Károlyné Ildikó +36-20-934-4909)

A pályázat benyújtásához, kérjük mindenképpen olvassa el a Pályázati Felhívás és Eljárásrend 2016 című kiadványt, melyből tájékozódhat a csatolandó információk köréről!

Magyar termék? Hazai termék? Hazai feldolgozású termék? A Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda az élelmiszerek főcsoport körébe tartozó pályázatok esetében a jövőben a Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztálya által Irodánk részére megküldött értelmezésének megfelelően jár el.

Nincs jogosultsága a tartalom megtekintéséhez.
Be kell jelentkeznie.

 

A Magyar Termék Nagydíj trófeát készítette és felajánlotta a

HOLLÓHÁZI PORCELÁN MANUFAKTÚRA Zrt. 

A Magyar Termék Nagydíjź Pályázat első meghirdetése, azaz 1998. óta 284 nagydíjat ítéltek meg, közel 3.000 nemzetközi színvonalú termék, szolgáltatás népszerűsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürke-állomány teljesítményét.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím a termék előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést. Kiváló reklámhordozó és alkalmazása nemcsak erkölcsi elismerést jelent, hosszú távon kiszámítható gazdasági növekedést indukál. Így válik a "Tanúsított Minőség Európai Útlevelévé!" 

A kiírók büszkék arra, hogy következetes munkájukkal elérték: a Magyar Termék Nagydíjź Pályázat Magyarországot méltón reprezentáló, sikereit tükröző termék és vállalkozás minősítő alternatív rendszerré vált.

A kiírók hiszik és vallják, hogy a Magyar Termék Nagydíjź Pályázat kiírása évről évre vállalkozói érdek. Az innováció és termékminőség ösztönzése a vállalkozásoknál Magyarország gazdasági fejlődésének záloga.

 

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat szakmai támogatói:

a Közbeszerzési Hatóság,
a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala,
a Nemzetgazdasági Minisztérium,
a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
 
 

Visszatekintés a 2015. évre: a Magyar Termék Nagydíj 2015. évi katalógusa

Katalogus

Hungarian Quality Product Award 2015 Catalogue    Magyar Termék Nagydíj 2015. évi Katalógus
Download english version - PDF   Letöltés magyarul - PDF
Tender announcers   Kiírók Tanácsa
Download english version - PDF   Letöltés magyarul - PDF
History of Hollóháza Porcelain Manufactory Co., Ltd.   A Hollóházi Porcelán Manufaktúra története
Download english and hungarian version - PDF   Letöltés magyarul és angolul - PDF