Főmenü

Kezdőlap
Kapcsolat
Legyen Ön is mindig jól informált! Kapja meg első kézből a Magyar Termék Nagydíj híreit!

Archívum

2008
2009
2010
2011
2012
2013

A HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft., az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Magyar Export-Import Bank Zrt., és Magyar Exporthitel Biztosító Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. valamint a TÜV Rheinland InterCert Kft. a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Nemzetgazdasági Minisztérium, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával a 2014. évben is meghirdette a Magyar Termék Nagydíj® elnyerésére kiírt pályázatát.

FIGYELEM! A 2014. évi pályázatok leadási határideje lejárt!

Magyar termék? Hazai termék? Hazai feldolgozású termék? A Magyar Termék Nagydíj Pályázati Iroda az élelmiszerek főcsoport körébe tartozó pályázatok esetében a jövőben a Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztálya által Irodánk részére megküldött értelmezésének megfelelően jár el.

Ide kattintva olvashatja a Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztálya 74/2012 (VII.25) VM rendelettel kapcsolatos értelmezést...
Nincs jogosultsága a tartalom megtekintéséhez.
Be kell jelentkeznie.

 

A Magyar Termék Nagydíj trófeát készítette és felajánlotta a

HOLLÓHÁZI PORCELÁN MANUFAKTÚRA Zrt. 

A Magyar Termék Nagydíjź Pályázat első meghirdetése, azaz 1998. óta 284 nagydíjat ítéltek meg, közel 3.000 nemzetközi színvonalú termék, szolgáltatás népszerűsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürke-állomány teljesítményét.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím a termék előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést. Kiváló reklámhordozó és alkalmazása nemcsak erkölcsi elismerést jelent, hosszú távon kiszámítható gazdasági növekedést indukál. Így válik a "Tanúsított Minőség Európai Útlevelévé!" 

A kiírók büszkék arra, hogy következetes munkájukkal elérték: a Magyar Termék Nagydíjź Pályázat Magyarországot méltón reprezentáló, sikereit tükröző termék és vállalkozás minősítő alternatív rendszerré vált.

A kiírók hiszik és vallják, hogy a Magyar Termék Nagydíjź Pályázat kiírása évről évre vállalkozói érdek. Az innováció és termékminőség ösztönzése a vállalkozásoknál Magyarország gazdasági fejlődésének záloga.

 

Get Flash to see this player.
 
 

2013_exim.jpg

hipavilon_logo.jpg

nemz_kulg_hiv_logo.jpg

2013_nfh.jpg

tuv_logo_1_en.gif

 

Szakmai támogatók:

a Közbeszerzési Hatóság,
a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala,
a Nemzetgazdasági Minisztérium,
a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium